GamingPCRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Noile memorii DDR4 GAMMIX D20 de la XPG suna promitator

XPG aduc pe piata componentelor de gaming o serie interesanta de memorii DDR4. Este vorba despre GAMMIX D20, niste module ale caror particularitati arata potential.

GAMMIX D20 nu numai ca are aspectul unui DDR4 serios, cu suprafata metalica anodizata si cu un radiator elegant, dar are si performantele necesare pentru gaming, functionand la frecvente de pana la 4133MHz. Utilizatorii pot alege si modele care functioneaza la 3200MHz si 3600MHz.

DDR4 XPG GAMMIX D20

GAMMIX D20 a fost supus unor teste minutioase de verificare alaturi de o gama larga de placi de baza de la diferite marci si testate pentru a functiona cu cele mai noi platforme AMD si Intel. In acest fel, producatorii doresc sa asigure un nivel crescut de compatibilitate.

Memoriile GAMMIX D20 sunt potrivite pentru Intel XMP 2.0 in cazul in care utilizatorii doresc sa faca uz de overclocking fara efort atunci cand sunt instalate pe PC-uri care accepta si XMP 2.0.

Ca sa va faceti o idee in legatura cu specificatiile acestor module, puteti arunca o privire pe tabelul de mai jos, preluat de pe site-ul celor de la XPG

DDR4 XPG GAMMIX D20

Intr-adevar, specificatiile sunt interesante, aspectul este dragut si subtil, al carui mesaj pare a fi mai degraba „simplu, dar o bestie in-game”. Ramane de vazut cum se descurca „pe teren”.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button