Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Noile iPad-uri ar putea fi lansate pe 16 Octombrie

/
/
/
/
image

Nu este un secret faptul ca Apple tinde sa isi dezvaluie de obicei noile iPad-uri in Octombrie, cel putin aceasta a fost traditia in ultimii ani, deci marea intrebare este „cand in Octombrie asteptam tabletele?”

Conform Re/code, ce are o istorie impresionanta cand vine vorba de „prezicerea” cu acuratete a acestui gen de eveniment, se pare ca ar trebui sa marcam data de 16 Octombrie in calendar. Rapoartele indica faptul ca lansarea va avea loc in auditoriumul Town Hall al Apple, fiind astfel un eveniment de dimensiuni mai mici fata de cel de luna trecuta. Desi nu am vazut la fel de multe zvonuri cu referire la noile „jucarii” asa cum am vazut in cazul lui iPhone6, exista totusi mici „zumzaieli” referitoare la modelul de 12 inch, altceva decat actualele Air de 9.7 si 7.9 inch. Exista de asemenea si sanse sa vedem noi optiuni pe partea iMac cu OS X Yosemite si Apple Pay, planuite sa apara curand. Va puteti astepta si la o fanfara in legatura cu ultimele doua 🙂

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar