GamingȘtiri IT

Noile cazionouri introduse in GTA V nu vor lasa jucatorii din anumite tari sa parieze

Cel mai recent update pentru GTA Online a adaugat un cazinou imens in joc si le permite jucatorilor sa cumpere chip-uri si sa parieze pentru sansa de a castiga premii mari sau de a pierde tot. Despre acest mod s-a vorbit in GTA Online de ani de zile si jucatorii au fost incantati sa intre iarasi online si sa joace niste blackjack cu toti dolarii din GTA pe care i-au adunat in ultimii ani. Cand anumiti jucatori au ajuns insa la cazino, au descoperit cu stupoare ca multe dintre activitatile prezente in acesta nu sunt accesibile datorita legilor care privesc pariurile in tarile in care traiesc.

Jucatorii de GTA din Islanda, Iran, Peru si Vietnam, ca sa dau cateva exemple, au spus ca nu pot sa acceseze mare parte din cazino, raportand ca pot intra in interiorul cladirii, pot interactiona cu alti jucatori si pot cumpara un penthouse, dar nu pot paria virtual. Cand incearca sa faca asta, un mesaj de eroare apare pe ecran: „This feature is not available for you.”

Cazinoul din GTA Online functioneaza la fel ca un cazino din viata reala in multe aspecte. Jucatorii folosesc bani din joc pentru a cumpara chip-uri, pe care mai apoi le folosesc pentru a paria la jocuri de noroc. De asemenea, jucatorii mai pot paria pe curse de cai. Chiar daca jucatorii nu pot converti banii in-game in bani reali, se pare ca experienta de casino online intr-un joc este prea aproape de realitate pentru unele state.

La inceputul anului, Red Dead Online a avut o problema similara. Dupa ce Rockstar au adaugat jocul de poker, gamerii din Argentina si alte tari au descoperit ca nu au voie sa joace poker online cu alti jucatori. Rockstar a trimis jucatorii catre o pagina informativa in care explica ca unele caracteristici nu vor fi disponibile pentru anumite regiuni. Jucatorii au inceput sa caute solutii pentru problemele acestea si folosesc VPN-uri ca sa treaca de aceste restrictii, dar risca sa primeasca ban pe contul de GTA din aceasta cauza. Asta este o problema destul de grava deoarece, comparativ cu Red Dead Online unde jucatorii nu pot accesa o parte mica din joc, in GTA, acestia nu se pot bucura de aproximativ jumatate din continutul DLC-ului.

Kotaku

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button