TelefoaneRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Noi zvonuri sugerează că iphone SE Plus ar fi în lucru

Se pare că Apple are o nouă ocupație, astfel zvonurile vorbesc despre un iPhone SE Plus care ar fi deja în lucru. După succesul primului „Special Edition” din 2016, ediția de anul trecut a fost așteptată de fanii din toată lumea. Iar cei care și-ar fi dorit ca ecranul noului SE să fie puțin mai mare, ar putea avea parte de o surpriză plăcută.

Zvonurile vin tot de pe Twitter, iar istoria recentă ne-a învățat că toate scurgerile astea nu prea mai sunt fără intenție. Ba mai mult de atât, de această dată avem și specificații, caracteristici noi și chiar și prețul telefonului. Se pare că noul iPhone SE Plus va avea un ecran de 6.1″, o cameră de 12MP (iSight) pe spate și un senzor de selfie de 7MP (FaceTime HD). Pe partea de procesare va folosi procesorul Apple A14 Bionic și prețul va fi undeva pe la 590 de euro.

Pe lângă specificații, postarea include și o imagine randată a noului dispozitiv. Putem observa câteva diferențe din start, astfel iPhone SE Plus pare că va fi mai mare doar când ne referim la diagonală, întrucât raportul ecran/corp va fi mult mai mare decât la SE 2nd Gen. Upgrade-ul la 6.1″ nu va avea un impact asupra carcasei, ci asupra elementelor precum bretonul de deasupra ecranului și a butonului Home care va dispărea.

iPhone SE Plus pare o propunere interesantă, iar faptul că deja au apărut „scurgeri” atât de detaliate mă fac să cred că produsul există. Cât despre lansare, probabil va avea loc cam în aceeași perioadă în care a apărut și al doilea model de SE, adică prin Aprilie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button