Știri ITTECHTelefoane

Noi zvonuri despre Samsung Galaxy Tab A2 XL

Nu cu mult timp în urmă, am văzut scăpată pe net o poză cu o nouă tabletă Samsung cu numele Galaxy Tab A2 XL (cea din imaginea de mai sus), iar știrea de astăzi de la SamMobile dezvăluie pretinsele specificații ale acestei tablete din game de mijloc a companiei.

Potrivit lui SamMobile, Galaxy Tab A2 XL este o tabletă de dimensiuni medii, cu un afișaj mare de 10,5 inch, cu o rezoluție de 1920×1200 pixeli. Dispozitiviul este alimentat de o baterie de 7.300 mAh și un procesor Snapdragon 450 asociat cu 3 GB de memorie RAM.

Vor exista 32 GB de spațiu de stocare și un slot microSD pentru a-l umple cu fotografii realizate cu camera principală de 8MP sau cu o cameră de 5MP frontală. Există, de asemenea, 5GHz Wi-Fi ac și suport LTE, precum și Bluetooth 4.2. Galaxy Tab A2 XL va fi lansat cu Android Oreo 8.1 din fabrică.

De asemenea, vedem că tableta va avea taste de navigare pe ecran și ar putea să aibă deblocare prin recunoaștere facială, deoarece este puțin probabil să aibă un scaner de iris, așa cum s-a prezis că va avea Galaxy Tab S4.

Tableta Samsung Galaxy Tab A2 XL ne așteptăm să fie anunțată oficial în același timp cu Samsung Galaxy Tab S4, o tabletă Samsung cu S Pen care ar trebui să debuteze alături de Galaxy Note9 pe 9 august în New York City.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button