RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

Noi zvonuri despre Samsung Galaxy S10

Am auzit o mulțime de povesti nebunești despre Galaxy S10 în ultima vreme, dar puține provin de fapt din surse credibile. SamMobile este unul dintre cei cu o listă bună de antecedente când vine vorba de leak-uri, iar acum susține că are informații interesante despre următorul trio de telefoane de vârf al companiei Samsung.

Primul zvon afirmă că unul dintre modelele Galaxy S10 va avea un cititor de amprente montat lateral, iar al doilea pretinde că modelul Galaxy S10+ cu configurația cu trei camere va avea un obiectiv cu unghi „super larg”.

Da, se pare că vom avea parte nu de două, ci de trei noi modele Galaxy S10. Există un zvon care circulă mai nou, conform căruia gigantul coreean intenționează să introducă trei telefoane Galaxy S10 în loc de cele două pe care le-a făcut în ultimul timp – unul cu un ecran de 6.44 inch (versiunea plus), un model standard cu panou de 6.2 inch și o versiune la prețuri accesibile, cu un ecran mai mic de 5,8 inch.

Pentru a menține prețul competitiv, modelul de Galaxy S10 la prețul accesibil va veni cu un cititor de amprentă montat lateral și un Flat Infinity Display în loc de unul curbat, așa cum vor avea celelalte două telefoane premium, despre care se zvonește că au un senzor de amprentă digitală. Bănuim că Samsung simte presiunea de la brandurile chinezești accesibile sau doar dorește să mascheze creșterea prețurilor celorlalte modele premium.

În plus, știm acum ce fel va fi cea de-a treia cameră de pe modelul plus. Conform AllAboutSamsung, aceasta va oferi o vedere de unghi larg de 123 de grade, rezoluție 16MP și o deschidere de f/1,9. O cameră foto cu diafragmă dublă de 12MP și o unitate telephoto de 13MP f/2.4 vor fi celelalte două. În cazul în care Samsung va reuși într-adevăr această performanță, s-ar putea să vedem combinația perfectă a unui senzor normal, ajutat de un obiectiv cu unghi larg și unul pentru fotografierea telefoto.

Din nefericire, senzorul cu unghi larg nu va avea autofocus sau OIS, la fel ca modelele de vârf ale lui LG care încep cu G5. Dar ce combinație foto va primi modelul standard de Galaxy S10 și cel de buget, rămâne în continuare neelucidat.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Back to top button