GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Noi zvonuri despre Overwatch 2

Se apropie Blizzcon

De ceva timp tot umblă zvonuri despre ce ar putea Blizzard să anunțe printre protestele ce vor avea loc la Blizzcon. Am putea avea parte de un Diablo 4 ce o are pe Lilith într-un rol important și am putea avea parte de un Overwatch 2.

Câteva detalii noi (catalogate tot ca zvon) s-au ivit zilele trecute despre continuarea FPS-ului Team Fortressicesc al celor de la Blizzard. Overwatch 2 ar pune de această dată un accent ceva mai mare pe poveste, cu evenimente de tipul PvE mai detaliate (poate mai puțin complet jalnice ca toate cele existente în jocul actual). Unul din aceste moduri va fi de natură cooperativă, pentru patru jucători, și ar urma să aibă loc în Rio de Janeiro, posibil implicându-l într-un fel și pe Lucio. Cum exact va arăta modul, nu știu să vă spun, zvonul nu a oferit detalii.

Overwatch 2 va mai include și un mod nou de joc, numit Push, alături de o hartă suplimentară și cel puțin un erou nou. Mai important de atât, ar urma chiar să fie jucabil la Blizzcon, ceea ce poate înseamnă că lansarea sa nu va întârzia foarte mult.

Blizzcon începe vineri seara, iar ceremonia de deschidere va fi transmisă în direct… dacă nu cumva se vor întâmpla… lucruri.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button