MORE

Noi telefoane de la Motorola si ceasul inteligent Moto 360 ar urma a fi prezentate in Septembrie

Telefoanele Motorola au un vibe estetic placut, combinat de obicei cu un pret bun, dar dupa achizitia acestei companii de catre Lenovo nu am mai avut prea multe informatii despre ce mai planuieste acest producator. Asta pana recent, cand am aflat ca noi telefoane de la Motorola, dar si asteptatul ceas Moto 360, vor fi prezentate pe 4 Septembrie.

Septembrie va fi o luna incarcata cand vine vorba de smartphone-uri. Noul challenger din gama de telefoane Samsung Galaxy Note, adica 4, va fi anuntat pe data de 3 Septembrie, si 6 zile mai tarziu, e posibil ca Apple sa dezvaluie iPhone 6, succesorul lui iPhone 5S.

Intre aceste doua evenimente importante pentru pasionatii de smartphone-uri, Motorola va tine o conferinta de presa in Chicago, mai precis pe 4 septembrie, la o zi dupa introducerea lui Samsung Galaxy Note 4. Invitatiile la marele eveniment de la Chicago au fost trimise foarte recent. Motorola a adoptat sloganul „Choose your own adventure”, lucru ce poate indica anuntarea a doua smartphone-uri, poate a unui nou model Moto G si Motorola Moto X+1, sau Moto 360 si…o noua casca bluetooth.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button