MORE

Noi stiri despre LG G4!

Dezvăluirea lui LG G4 este iminentă, dar informațiile oficiale sunt momentan limitate, și bazate predominant pe scurgeri pe net și pe puținele lucruri pe care LG le-a anunțat deja. Totusi, noi  stiri despre LG G4 apar, pentru ca, dupa cum bine stim, s-a intamplat… internetul.

Ce putem spune cu siguranță este că G4 se va folosi de o variantă nouă a interfeței UX, cea cu numărul patru. Aceasta este construită peste sistemul de operare Android, oferind aplicații proprii și un mod distinct de funcționare, comparativ cu o instalare standard a OS-ului făcut de Google.

UX 4.0 include aplicații precum Smart Notice, ce va analiza rutina zilnică a utilizatorului și va combina informațiile obținute cu detaliile despre obiceiurile utilizatorului, dar în nici un caz pentru a informa apoi Skynet, ci pentru a putea oferi asistență utilă. Ceva ce nu este extrem de diferit de ce face Google Now. Pe lângă aplicații, designul interfeței va pune un accent mai mare pe ușurința de a folosi telefonul, aducând la un loc tot ceea ce ai vrea să știi despre vreme, evenimente recente, sau alte lucruri de interes. Dezinstalarea aplicațiilor nedorite va fi și ea mai simplă.

O altă informație, legată de componenta hardware, este că LG G4 se va folosi de o lentilă nouă pentru cameră, cu expunere f/1.8. Prin implementarea sa, telefonul a căpătat o capacitate sporită de a captura imagini în condiții de lumină scăzută. Nici nu va fi nevoie să treziți dispozitivul din standby pentru a face o poză, deoarece funcția poate fi declanșată prin apăsarea de două ori a ecranului. În rest, tot ce știm despre telefon, pe căi neoficiale, este că va avea un ecran de 5.5 inch de rezoluție QuadHD și o performanță demnă de un dispozitiv din vârful ofertei unei companii majore de pe segmentul telefoanelor mobile. Dezvăluirea lui LG G4 va avea loc în ziua de 28 aprilie.

https://www.youtube.com/watch?v=yZdWPqpVbEk

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button