GAMING

Noi personaje in Heroes of the Storm si un closed beta in Ianuarie

MOBA-ul Blizzard, Heroes of the Storm, este intr-o continua schimbare si dezvoltare. În timpul ceremoniei de deschidere pentru BlizzCon 2014, presedintele companiei si CEO Mike Morhaime a introdus un nou trailer al jocului, care a dezvaluit noi caractere precum Jaina, Thrall și Lost Vikings, precum și două hărți noi: Sky Temple și Tomb of the Spider Queen.

Fanii adevarati ai seriei Warcraft ii vor recunoaște pe Jaina și Thrall, reprezentanți ai facțiunilor Alianței și Hoardei. In schimb The Lost Vikings, sunt dintr-un joc vechi, SNES, numit … ei bine, The Lost Vikings. Thrall va acționa ca un luptător melee, Jaina un mag glass-cannon, iar vikingii ca un trio de personaje individual controlate.

Hartile noi au teme de inspiratie egipteana, cu un set de deasupra solului (Sky Temple) și un set în catacombele de mai jos (Mormantul Reginei Spider). Sky Temple încurajează jucătorii să captureze puncte de control, care in schimb vor provoca daune majore oponentilor si bazei acestora, în timp ce Tomb of the Queen Spider recompenseaza jucatorii pentru sufletele furate ale minionilor, invocand monstri puternici drept aliati.

Dacă sunteți nerăbdători să încercați aceste completări, dar nu faceti parte din alfa-ul care este în curs de desfășurare, nu va trebui să așteptați prea mult : Heroes of the Storm se va muta in closed-beta începând cu 13 ianuarie 2015.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button