Telefoane

Noi leakuri cu Galaxy S9

Când au început să apară știri la sfârșitul anului trecut cum că Samsung ar avea de gând să dezvăluie Galaxy S9 la CES 2018, acestea au venit la pachet cu un set de zvonuri despre o nouă stație de andocare DeX. Ei bine, dezvăluirea lui S9 nu s-a întâmplat la CES, dar acea parte despre un nou dispozitiv DeX ar putea fi adevărată: unul dintre cei mai renumiți leakeri (Evan Blass – evleaks) a postat imagini ale așa-numitului „DeX Pad” pe contul său de Twitter.

Așa cum precizau și știrile anterioare, este un suport plat, spre deosebire de primul dispozitiv DeX pentru S8, care arată mai mult ca un dock tradițional.

După cum puteți vedea, acesta are un conector USB-C, unde va trebui să conectați telefonul, două porturi USB și un port HDMI. (Și da, Galaxy S9 va avea o mufă separată pentru căști). Telefonul va trebui să stea întins pe spate atunci când este conectat, deoarece aparent ar putea transforma S9 sau S8 (s-ar presupune că este backards compatible) într-un touchpad sau într-o tastatură virtuală. Dacă vă reamintiți, dock-ul Samsung DeX poate transforma un S8 într-un PC de birou, atâta timp cât aveți un monitor, un mouse și o tastatură. Această variantă actualizată va fi probabil capabilă să elimine necesitatea unui mouse și a unei tastaturi. Vom auzi mai multe despre S9 și orice dock DeX pe care Samsung intenționează să-l lanseze la evenimentul Unpacked al companiei, pe 25 februarie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button