Telefoane

Noi informații privind versiunile Samsung Galaxy S9

Astăzi au apărut câteva informații suplimentare privind versiunile Samsung Galaxy S9, mai exact despre culorile în care va fi lansat și detalii suplimentare, toate pe surse, evident. Găsiți toate informațiile pe care le avem adunate despre S9.

Culorile Samsung Galaxy S9

Se pare că versiunile Samsung Galaxy S9 și S9+ vor veni cu noi culori, disponibile pentru fanii brandului. La ora actuală, pe surse, se anticipează lansarea unor modele mov deschis (purple), pe lângă negru, albastru și gold. Nu văd de ce nu ar avea și gri/argintiu care a mai fost lansat cu alte modele, dar deocamdată doar cele patru sunt citate. Evident, pe piață vor fi în principal versiunile pe negru, cele mai populare și la ora actuală. Dar pe urmă vor apărea și variantele colorate. De exemplu, în cazul S8, versiunea pe roșu (Burgundy) a fost lansată câteva luni după ce telefonul era deja pe piață.

Cei de la Sammobile spun că nu sunt nici ei 100% siguri de acest zvon, așa că până la noi informații, rămâne doar un zvon. Mai merită spus că zilele astea a apărut și informația că Samsung Galaxy S9 cu Android 8.0 Oreo este în teste. Primele prototipuri vor fi prezentate presei la Consumer Electronics Show (CES) 2018. Evident, povestim pe blog după anul nou despre asta. Se pare că au optat deocamdată pentru Android 8.0 și nu versiunea cea mai nouă 8.1. Probabil interfața Samsung nu merge foarte bine pe ultima versiune. Oricum, ei lasă mereu loc de actualizări, dar care vin din ce în ce mai târziu.

De exemplu, la Samsung Galaxy S8 încă se mai testează Android 8.0 Oreo deși se discută despre el din august.

Pentru varianta integrală a articolului vizitați ComputerBlog.ro

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button