MORE

Noi informatii despre viitorul joc The Walking Dead

Overkill, studio-ul care a creat jocul PayDay 2, a dezvaluit cateva informatii referitoare la noul joc The Walking Dead, ce va fi lansat in 2016, intr-un thread AMA de pe Reddit. Almir Listo, producatorul jocului, a raspuns la cateva intrebari referitoare la proiect.

„The Walking Dead e un first person shooter ce poate fi jucat in coop, ce prezinta elemente de actiune, role playing, survival horror si stealth, ce ii invita pe jucatori sa exploreze popularul univers TWD, in care vor juca rolul unor supravietuitori ce isi poarta de grija intr-o lume post apocaliptica domnitata de walkeri mancatori de oameni”.

Listo a confirmat ca jocul va fi situat in universul benzilor desenate binecunoscute, dar va avea si personaje noi. „Lucram cu Robert Kirkman, creatorul benzilor desenate The Walking Dead. Avand in vedere stilul in care el le scrie, o sa ne focalizam atentia asupra noilor caractere si a noilor povesti”.

Listo a mai vorbit si despre statusul jocului Storm, un joc SciFi coop FPS. Va mai aparea ? Va fi afectat de The Walking Dead ?
„Storm se afla inca se afla in vizorul nostru, si mai multe informatii vor fi dezvaluite in curand”.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button