MORE

Noi imagini din santierul Atari

Stirea de ieri legata de Atari si descoperirea zecilor de camioane de casete de 2600 E.T. a avut destul de mult succes printre cititorii nostri.

Astazi in schimb a aparut o serie de noi imagini, asa ca ne-am decis sa le impartasim si cu voi 🙂 „Situl arheologic” este in plina exploatare, o pagina de istorie a culturii gaming scriindu-se chiar in timp ce cititi aceste randuri. Printre informatiile „scurse” printre doua lopeti si un escavator, am alfat ca s-au mai descoperit tone de console, joystick-uri si alte jocuri pe langa E.T, precum Missile Command sau Defender, informatia fiind cu atat mai importanta, avand in vedere ca este posibil sa fie descoperite casete considerate „rare” ce ar putea valora zeci, daca nu sute de mii de dolari. Evident, este o pura speculatie, dar poate ca Atari a aruncat ceva jocuri in faza de proiect ce nu au fost publicate, acestea in general fiind considerate raritati de catre colectionari. Pana una alta, avem imagini noi mai jos.

Atari 20004 Atari 2003 Atari 2002 Atari 2001 Atari 209 Atari 208 Atari 207 Atari 206 Atari 205 Atari 204 Atari 203 Atari 202 Atari 201 Atari 200

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button