MORE

Noi imagini din Far Cry 4 au aparut la Gamescon!

Dupa cum anticipam deja de cateva saptamani, noi imagini Far Cry 4 au aparut la Gamescon. Bine, era de asteptat, mai ales ca Gamescon este E3-ul Europei, asa ca Ubisoft, o companie din Europa, este firesc sa faca tot posibilul sa impresioneze publicul.

Noile imagini arata cam ceea ce o sa poate sa exploreze jucatorul in tinutul fictiv Kyrat, cele trei zone prezentate avand un aspect cat se poate de divers. Avem jungla obligatorie si tinuturi muntoase cu ceva iz mistic si mitologic. Adica ceva in plus fata de Far Cry 3. 

Practic avem de toate, jocul introducand pana si Shangri La-ul pentru feelingul mistic de care aminteam mai devreme, asta insemnand ca vom avea si acele secvente de vis sau realitate diluata, dupa cum doriti sa le numiti, in care perceptia ta asupra lumii inconjuratoare este schimbata total. Mai ales ca ai un tigru mitologic pe post de animal de companie sau mijloc de atac. Si asta nu este tot. Mai avem si ceva avalanse, cateva secvente in care planezi pe sub pericole naturale, bursuci randati mai bine decat cainii din Call of Duty, si sa nu uitam de explozii!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button