Gaming

Noi detalii despre Resident Evil Revelations 2

Resident Evil Revelations 2 pentru PS4 si PS3 va fi lansat pe 17 februarie in America de Nord, iar a doua zi in Europa si restul lumii. Jocul va fi disponibil pe PSN, Xbox Live si Steam, iar din magazine se va putea cumpara din 13 martie.

Capcom a anuntat patru episoade saptamanale pana in 10 si, respectiv, 11 martie, fiecare dintre ele costand 6 euro. Una dintre campaniile din joc ii va avea ca protagonisti pe Claire Redfield si Moira Burton si se va putea juca si in co-op, asa cum s-a anuntat deja. In a doua campanie, care se joaca doar single-player, va fi introdus un caracter nou, Natalia Korda, „o fetita (…) care-si poate simti inamicii de la distanta si poate vedea unde sunt ascunse obiectele”. Seria va avea si doi inamici noi, respectiv The Rotten, o creatura cu trup transparent, insetata de sange, si The Revenant, un monstru din bucati de trup cusute intre ele.

Capcom a anuntat totodata ca, pentru 25 de euro, poate fi cumparat un pachet complet – Complete Season – care cuprinde cele patru episoade principale, doua secundare si un mod de joc Raid, in care vei putea alege rolul lui Hunk. Pentru 40 de euro, poti cumpara in 10 martie, in America de Nord, si 13 martie, in Europa, un cadou aparte, care include tot ceea ce se afla in Complete Season, plus Hunk si Wesker pentru modul Raid, patru skin-uri alternative si pachetul Throwback Stake pentru Raid (in care se regasesc patru tipuri de jocuri din varianta clasica a joculului).

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button