Telefoane

Noi detalii despre HTC U – HTC nu va folosi dual camera!

HTC nu o duce foarte bine in acest moment, desi au lansat recent modelul HTC U Ultra, acesta nu a avut prea mare succes.

Compania inca spera totusi ca isi va reveni candva si nu renunta la fabricarea de telefoane mobile. HTC U va fi tot un varf de gama, dar va fi putin diferit de modelul Ultra. Cele mai noi rendere ne sugereaza ca telefonul va folosit alt material de constructie si un design nou. HTC U nu va include un jack pentru casti, dar va integra doua difuzoare in partea inferioara. Se presupune ca telefonul va fi echipat cu Snapdragon 835, carcasa va fi tot din aliaj de metal, asadar cel mai probabil va include si un sistem de racire cu heatpipe pentru CPU. Ecranul va avea o rezolutie QHD, iar cel mai probabil compania va ramane tot la LCD, noi speram ca vor trece pe OLED. Bateria va avea cel mai probabil o capacitate de 3500mAh. Pretul pentru HTC U Ultra a fost de putin peste 700$, un pret cam mare pentru un telefon cu probleme, noul telefon este de asteptat sa vina la un pret mai decent.

Sursa

 

 

 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button