GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaTech&IT

Noi detalii despre Cyberpunk 2077

Tot răbdăm să vedem Cyberpunk 2077 în mâinile noastre într-o bună zi. Când exact va sosi, sau cum exact va fi jocul în varianta sa finală, nu știm sigur, dar tot au apărut câteva noi indicii pe net, unele direct de la sursă, iar altele de la un distribuitor din Turcia.

Distribuitorul cu pricina, Bilkom, care s-a mai ocupat și de The Witcher 3 în Turcia, a publicat un anunț pe Twitter prin care era menționat anul 2019 pentru lansarea lui Cyberpunk 2077. Acel Tweet a fost șters, ceea ce face situația și mai suspectă. Până acum anul 2020 era mai bine văzut ca o lansare posibilă pentru joc, din moment ce s-ar potrivi și tematic, 2020 fiind numele celei de-a doua cărți Cyberpunk lansate în 1990. Prima a fost lansat în 1988 și se numea Cyberpunk 2013, anul în care a fost publicat primul trailer cu Cyberpunk. Toată încrengătura asta are mai mult sens dacă o întinzi pe un perete și legi sfoară colorată aleator peste tot.

În ceea ce privește alte informații despre joc, în ultimele săptămâni canalul oficial de Twitter al CD Projekt dedicat proiectului a răspuns la o serie de întrebări în care s-au clarificat anumite detalii. Spre exemplu, este prea devreme să se discute lucruri precum suportul pentru modificări, suportul pentru Ansel sau suportul pentru Ray Tracing sau DLSS. Totuși, referitor la Ansel, compania a confirmat că este plănuit un mod de fotografiere, care poate că va fi suficient de avansat încât să facă posesorii de plăci video AMD și posibil Intel să nu plângă de pe lipsa unui API dedicat screenshot-urilor.

Există din păcate și o veste proastă pentru cei care visează să joace noua creație în VR. Nu există planuri pentru așa ceva.

[DSO Gaming, Comic Book]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button