PC&Consoles

Noi detalii despre Battlefield 1

DICE continua sa ofere informatii despre Battlefield 1, prin intermediul contului oficial de Twitter al companiei. De data aceasta informatii despre componenta tehnica si cateva detalii despre gameplay.

Battlefield 1 va avea un browser de servere, ceea ce inseamna ca nu veti fi lasati la mila sistemului de matchmaking, dar probabil inseamna ca veti folosi din nou Battlelog. Sistemul de distrugere care a devenit din ce in ce mai sesizabil in seria Battlefield va fi imbunatatit pentru acest joc, permitand distrugere ceva mai variata. Vor fi oferite detalii despre ce si cum in curand, foarte probabil la EA Play in iunie.

Dar pana atunci mai stim ca jocul va include modul Conquest, batalii pentru 64 de jucatori, vehicule la bordul carora pot sta mai multi oameni si chiar arme de lupta corp la corp. Acestea nu vor fi la fel de simpliste ca in jocurile anterioare. Din moment ce Primul Razboi Mondial folosea tehnologie mai primitiva, armele de lupta corp la corp erau ceva mai des intalnite, iar asta se va reflecta in joc, armele acestea fiind de mai multe tipuri, cu avantaje si dezavantaje. Cine stie, poate vor avea si atasamante, poate o baioneta cu luneta sau o sabie cu reflex sight.

Va puteti astepta si la vehicule inedite, din moment ce nu erau atat de dese pe acea vreme si la ceva mai multa atentie data ambarcatiunilor si navelor maritime.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button