MORE

Noi carti pentru Blackrock Mountain

Noul expansion Blackrock Mountain pentru Hearthstone este inca privit de unii cu scepticism, de altii cu entuziasm. De ce? Pentru ca orice expansion pentru Hearthstone inseamna carti noi. Iar pentru Blackrock Mountain tocmai au fost anuntate cateva.

Dragon EggDragon Egg este una dintre cele mai dubioase carti anuntate pana in prezent. In principiu, daca adaug viata acesteia sau o vindeci in mod constant, ai o provizie infinita de creaturi. Asta pentru ca, ori de cate ori este atacata, aceasta cheama pe terenul de joc un Dragon Whelp, o creatura cu un atac de 2 si viata 1. Nu suna bine, mai ales ca discutam despre o creatura slaba, dar, daca ai pe teren si ceva bufuri, atunci te poti trezi cu o armata destul de puternica.

dragonkin sorcererA doua carte este Dragonkin Sorcerer. Atacul si viata nu sunt ceva cu care sa te lauzi in fata adversarului, fiind mai mult o carte de early sau mid game. Cu un atac de 3 si 5 puncte de viata, cu Dragonkin Sorcerer nu te poti aventura in distrugerea totala a oponentului. Asta daca nu te folosesti de abilitatea speciala a acesteia, care ii confera +1 la fiecare atribut ori de cate ori castezi o vraja pe ea.

Sunt doua carti puternice, care, daca sunt folosite cum trebuie, pot sa intoarca jocul in favoarea ta. Asta daca nu s-ar schimba meta-ul de la saptamana la saptamana. Caz in care, Blizzard pot fi numiti… „Vremea” dezvoltatorilor de jocuri. Aia care se schimba din juma’n juma de ora.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button