Tech&ITPCRSS PaginaDeMediaTECH

Noctua a lansat un cooler fanless imens la prețul de 100$

Noctua este un brand foarte respectat în piața hardware pentru soluțiile sale de răcire extrem de eficiente. Cea mai nouă nebunie lansată de producătorul austriac este un cooler pasiv care duce ideea de „silent cooling” la un cu totul alt nivel. Iar partea cea mai bună este că poate susține și niște procesoare destul de puternice.

Noctua NH-P1 poate ține în frâu procesoare high-end

Noul cooler oferă destul spațiu pentru memorie cu înălțime standard și heatsink-uri pentru VRM, dar și o răcire complet silențioasă care nu folosește niciun ventilator pentru a disipa căldura. Designul lui Noctua NH-P1 folosește o bază de cupru placată cu nichel, cu șase heatpipe-uri care străpung glorios ansamblul de foi de aluminiu.

Noctua NH-P1 Fanless

Producătorul susține că noul cooler poate răci procesoare puternice fără nici un fel de ventilator atașat. Lista de compatibilitate include Intel Core i9-9900K și AMD Ryzen 7 2700X, adică modele destul de setoase care în mod normal ar putea crea probleme și cu un cooler AIO mai ieftin. Socket-urile suportate sunt LGA1200, LGA115x, LGA2066 și AM4. Pentru chip-uri cu TDP mai mare, în special modelele HEDT, Noctua NH-P1 suportă și montarea de ventilatoare de 120mm.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button