MORE

Noct este un concept destul de nou de survival horror top down

Genul survival horror este in acest moment sufocat de noi si noi aparitii saptamanale, reusind sa inglobeze aproape orice alt gen de gameplay sau mecanica de joc mai indrazneata. In aceasta categorie indrazneata se incadreaza si Noct.

Un proiect care si-a gasit succesul precum multe altele pe Kickstarter, acum trece pe Early Access pentru a demonstra ca si un survival horror top down poate sa ofere ceva un pic mai diferit de restul jocurilor de pe piata din acest moment.

Noct este un survival horror top down 2D care imprumuta elemente din universul Lovecraft, introducand ca si multe alte jocuri din acest gen elemente RPG, toate astea ambalate intr-o atmosfera care aduce aminte de filmele horror precum Blair Witch Project, de ce… pentru ca intreg jocul este prezentat din perspectiva unui satelit care indentifica jucatorul prin intermediul unui senzor termic.

Conceptul pare unul extrem de incitant, mai ales ca Noct incorporeaza si elemente din Day Z, un sistem de chat si mai ales faptul ca jocul urmeaza sa fie lansat undeva in Q1 2016. Asa ca pana atunci producatorii au promis niste schimbari interesante, si exista zvonuri cum ca vor incorpora si Steam Workshop suport.

[Early Access]

Articole asemanatoare

Back to top button