PC&Consoles

Noblechairs EPIC – Pentru ca fundul tau merita!

Intentia nemtilor de la Noblechairs este sa livreze cele mai bune scaune de gaming, care sa dispuna de cele mai bune materiale si sa nu faca nici gaura in buget. Usor de zis, geru de facut… Vom discuta despre un produs premium aici, Noblechairs EPIC fiind catalogat de catre producator ca un scaun de gaming pentru gusturi mai rafinate, dovada si prezenta pielii spre exemplu, alaturi de alte materiale premium.

Una dintre cele mai mari atractii ale acestui scaun este faptul ca materialul care acopera suprafata pe care posteriorul dumneavoastra urmeaza sa se aseze, este Faux Leather. Pentru cei care nu o ard high fashion, acesta este un termen folosit pentru imitatia de piele realizata din extract vegetal, care are darul de a fi si extrem de durabila, dar mai ales nu retine mirosuri.

Inca de la prima vedere, Epic impresioneaza prin postura impunatoare, spatarul fiind destul de inalt, arm-resturile generoase si mai permite si pivotare pe o axa de 360 de grade cu o baza in stea cu 5 brate din aluminiu masiv. Mai pe romaneste: acest scaun este construit sa reziste in timp. Atentia la detaliu se vede inclusiv in faptul ca pana si cusatura este atent croita, producatorul german optand pentru un pattern in forma de diamant, probabil pentru a sublinia pedigree-ul scaunului. Daca acesta este sau nu motivul, este mai putin relevant, in contextul in care acest mic detaliu completeaza perfect scaunul.

Un alt lucru care ne-a placut este faptul ca Noblechairs au ales sa foloseasca un material mai putin intalnit pana acum la scaunele de gaming, mai exact spuma nedeformabila. Acest material se regasea de regula pe scaunele de cateva mii de lei, materialul in sine fiind destul de scump si ingrozitor de confortabil.

Este printre putinele scaune de pe piata care raspunde nu doar unor cerinte mai rafinate ci se adreseaza unui public care doreste sa plateasca cam 500 de euro pentru un scaun. Cu toate astea, nivelul de confort pe care il ofera, in contrast cu pretul, este un chilipir, cand ne gandim ca scaune de birou premium din aceasi clasa depasesc cu usurinta 700, poate chiar si 1000 de euro, unele dintre ele oferind chiar mai putine beneficii ergonomice comparativ cu realizarea epica a celor de la Noblechairs.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button