PC&Consoles

No Mario’s Sky a primit o notificare DMCA de la Nintendo – Raspunsul a fost genial

No Mario’s Sky este un mix reusit de mecanici de No Man’s Sky si platforming care a facut seria Mario celebra, in esenta fiind o combinatie intre cele doua jocuri, reusind chiar sa iasa un titlu mai bun decat No Man’s Sky.

La finalul luni august, ASMB Games a lansat la apa No Mario’s Sky, jocul abordand ideea unui univers procedural generat si explorarea lumii din No Man’s Sky si a transpus tot acest concept intr-un joc functional 2D, care, printre altele, includ si ceva Goomba originali.

Din pacate pentru ASMB Games, No Mario’s Sky a primit un DMCA notice de la Nintendo, moment in care micutul studio a luat problema in mana, au purces la schimbarea numelui, astfel, in aceste momente, No Mario’s Sky se numeste… DMCA’s Sky.

ASMB Games au schimbat tot ceea ce tine de Nintendo, DMCA’s Sky acum avand zero proprietati intelectuale detinute de Nintendo. Astfel, acum avem un personaj numit Spaceman Finn care cauta o printesa numita Mango, fiind nevoit sa se lupte cu „Moonbas, sa exploreze un univers infinit, muschi, fizica uluitoare si o nava spatiala beton.”

De mentionat ca Moonbas se regasesc in Final Fantasy, alta companie japoneza pusa pe si ea pe DMCA Takedowns. Este posibil ca DMCA Sky sa primeasca inca o instintare de incalcare a drepturilor de autor de la Square Enix.

Cei interesati, pot descarca jocul de AICI

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button