Gaming

No Man’s Sky va primi un nou update în această vară

Studioul Hello Games a anunțat recent că masivul simulator de explorare spațială procedurală No Man’s Sky, după ce s-a lansat pe PC și PS4 în 2016, va ajunge și pe Xbox One mai târziu în decursul acestui an.

505 Games este studioul responsabil pentru portare, care va include suport pentru 4K și HDR pe Xbox One X, această versiune urmând să sosească pe consola Microsoft la scurt timp după ce Hello Games va lansa ceea ce Sean Murray numește „de departe cel mai mare update al nostru de până acum„, și anume update-ul No Man’s Sky NEXT. Hello Games nu oferă prea multe detalii despre ce exact va fi inclus în actualizarea gratuită, din cauza lansării în această vară, cu excepția celor câteva capturi de ecran prezentate în josul paginii.

Murray a spus într-o declarație dată presei:

Numim acest update pentru Mon Man’s Sky NEXT deoarece este un pas important într-o călătorie pentru No Man’s Sky, pentru Hello Games și pentru comunitatea noastră devotată. Această călătorie este departe de a se sfârși și este interesant să lucrăm din nou la ceva ce știm că va surprinde pe tot restul lumii.

NEXT va fi cel de-al patrulea update post-lansare pentru No Man’s Sky, care în mare parte nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor de dimensiuni galaxice de la lansarea sa din 2016. Aceste actualizări post-lansare, totuși, au adăugat jocului caracteristici importante, cum ar fi construirea unei baze, îmbunătățirea fotografiei în timpul jocului, explorarea în comun și o poveste extinsă de „campanie” care să ghideze jucătorii printr-un cosmos aproape nelimitat.

Murray a mai adăugat:

Am învățat multe în ultimii ani, mai repede decât ne-ar fi plăcut. Mi-ar plăcea să evităm să vorbim complet și să facem lucruri pe care oamenii să le poată juca, dar am știut că totul se va afla oricum, și cred că este o veste care ar trebui să facă multă lume fericită.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button