GamingPC&ConsolesTech&IT

No Man’s Sky va primi componenta online în următorul expansion

Hello Games a anunțat următorul mare expansion pentru No Man’s Sky. Actualizarea „Beyond” este programată pentru această vară și va fi gratuită pentru toți jucătorii. A fost însoțită de un scurt trailer care arăta un hangar, titlul și cam atât.

O postare pe blog care prezintă actualizarea spune că Hello Games a planificat trei caracteristici majore și, în cele din urmă, au decis să le transforme pe toate într-un singur expansion. Deși două dintre acestea rămân momentan necunoscute, prima componentă pe care echipa o conturează se numește No Man’s Sky Online. Componenta online nouă revizuită va permite jucătorilor să se întâlnească și să se joace mai ușor, dar studioul avertizează că nu consideră acest lucru ca fiind o trecere la un MMO. Acesta va rămâne gratuit pentru toți jucătorii, nu va conține microtranzacții și nu va necesita un abonament (în afară de Xbox Live Gold sau PS Plus pe console).

În ceea ce privește celelalte componente ale lui Beyond, Hello spune că va „vorbi mai mult despre fiecare componentă atunci când știm că putem fi exacți„.

Anul trecut, No Man’s Sky avea o actualizare de proporții, denumită Next, care a servit ca o revizuire majoră și a primit premii precum cel mai bun expansion din 2018. De atunci a obținut un flux continuu de actualizări de conținut, cum ar fi The Abyss care a adăugat mai multă explorare subacvatică și Visions cu o serie de noi biomase, floră și faună. Beyond pare că va fi cam de aceeași magnitudine ca Next.

Jocul a evoluat mult de la lansarea sa inițială, când a fost criticat pentru că nu și-a îndeplinit ambițiile înalte.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button