Gaming

No Man’s Sky tot este bântuit de controverse

Orice lucru legat de No Man’s Sky pare să fie o controversă. Nici măcar secțiunea de Reddit dedicată jocului nu scapă de dramă, această dispărând peste noapte.

Mai exact, un moderator, numit RogueWolf, a decis din senin să șteargă tot conținutul de pe acea secțiune de Reddit. Asta include toate conversațiile utilizatorilor și toate acele postări cu „lucruri promise care nu s-au adeverit” care tot aveau tendința să dispară periodic.

RogueWolf și-a motivat decizia spunând că secțiunea de Reddit dedicată lui No Man’s Sky a devenit o hazna de negativitate și ură. Aparent ceilalți moderatori au încercat să îl convingă să nu facă asta, dar cumva Reddit este atât de bizar construit încât îi permite unui singur moderator să șteargă tot conținutul fără implicarea celorlalți.

Din fericire, conținutul de pe secțiunea de Reddit a fost restaurat de  un administrator, iar moderatorii au fost înlăturați. Exista și ceva speculație a unui conflict de interes, moderatorii fiind mai mult de partea studioului Hello Games, care nu prea are parte de multă iubire din partea publicului în ultima vreme.

[Eurogamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button