GamingPC&ConsolesTech&IT

No Man’s Sky primeste un nou expansion gratuit, Visions

Cel mai recent update pentru No Man’s Sky ofera biomuri noi, lumi mai colorate, arheologie si multe altele.

La nici o luna dupa update-ul Abyss, dezvoltatorul Hello Games a anuntat ca jocul de supravietuire sci-fi va primi un nou expansion gratuit. Acesta se numeste Visions si urmeaza sa fie lansat astazi pentru PC, PS4 si Xbox One.

Potrivit site-ului oficial No Man’s Sky, Visions va introduce „noi biomuri planetare, lumi mai colorate, fauna si flora noua, arheologie, recuperarea materiilor prime si multe altele”. Exista noi tipuri de extraterestri care se ascund ca minerale, o paleta noua de culori care face ca lumile jocului sa para mai vii, noi variatii de apa si atmosfera si multe altele. Pe scurt, actualizarea ar trebui sa faca universul jocului mai diversificat si, prin asta, mai interesant de explorat.

Laolalta cu schimbarile estetice aduse jocului, Visions va introduce de asemenea si o serie de elemente noi precum arheologia sau recuperarea materialelor, ceea ce va permite sa jucati rolul unui Indiana Jones futurist. Folosind aparatul multifunctional, veti putea descoperi si analiza atat fosile, cat si sateliti cazuti. In plus, update-ul va introduce si zone cu nave prabusite, pe care le puteti explora pentru resurse de pret.

Universul variat din Visions nu este lipsit insa si de noi amenintari pentru jucatori. Veti avea de-a face cu creaturi noi, flora periculoasa si zone patrulate de drone corupte. Pentru a scapa cu bine, va veti putea folosi si de furtuni, avand sansa sa descoperiti in felul acesta cristalul unei planete, care poate fi vandut pentru o mica avere in joc.

Cu Visions, Hello Games continua seria de update-uri gratuite aduse lui No Man’s Sky, apropiindu-se din ce in ce mai mult de universul promis inainte de lansare.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button