GamingPC&ConsolesTech&IT

No Man’s Sky pregătește un update nou, fix de Holloween

Hello Games a anunțat următorul update pentru No Man’s Sky. Se numește „The Abyss” și, în opinia fondatorului Hello Games, Sean Murray, „se concentrează pe unele dintre elementele mai stranii ale lui No Man’s Sky„.

Într-o postare pe blog, Murray a arătat că, în timp ce „majoritatea echipei au fost ocupați de actualizările săptămânale, câțiva au lucrat la [The Abyss]„. Ca și Next, actualizarea cu majoră care a fost lansată înainte, The Abyss va fi gratuit pentru toți jucătorii No Man’s Sky. Murray dezvăluie că actualizarea va fi lansată săptămâna viitoare, dar nu a confirmat o anumită zi sau o anumită dată. Având în vedere numele expansion-ului și tema înfricoșătoare, este probabil ca The Abyss să fie lansat înainte de Halloween sau poate chiar în acea zi.

Hello Games nu a dezvăluit încă ce anume conține The Abyss, deși se pare că actualizarea nu va fi la fel de mare ca Next. Aceasta a fost cea mai mare actualizare a lui No Man’s Sky până în prezent, implementând câteva schimbări uriașe, cum ar fi extratereștri periculoși, pirații spațiali, flote, o adevărată experiență multiplayer și multe altele. Next a schimbat și economia din No Man’s Sky, transformând modul în care folosești anumite materiale și schimbând valoarea anumitor elemente.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button