PC&Consoles

No Man’s Sky învie

No Man’s Sky revine la viață, după luni întregi de liniște incomodă din partea producătorului Hello Games.

Jocul a primit un update foarte mare, menit să mai compenseze pentru faptul că No Man’s Sky este fundamental o pierdere de timp fara rost. Foundation este un update sesizabil de 2.7GB care adaugă un număr mare de activități posibile pentru jucători.

Aveți o explicație detaliată a noutăților în clipul de mai jos, făcut de Hello Games.

Dacă vreți varianta scurtă, No Man’s Sky poate fi jucat acum în moduri multiple, unul normal ca până și înainte, unul de supraviețuire care pune un accent mai mare pe lupta împotriva factorilor de mediul, și unul creativ orientat pe construire.

Da, pe construire. Veți putea folosi acum aparate de minerit care vor face munca lentă și iritantă pentru voi, precum și baze. Puteți chiar desemna o planetă centrală care să acționeze ca punct focal al imperiului vostru stelar în miniatură. Baza și avanposturile pe care le puteți construi pot fi populate cu personaje care vă vor ajuta să cercetați noutăți. Aveți acces până și la nave noi, de transport, mult mai mari ca cea standard pe care o puteți popula customiza.

Câteva îmbunătățiri au mai fost adăugate la generarea terenului, iar numărul de bătăi de cap a fost redus. Spre exemplu, puteți scana o planetă din spațiu după resurse, iar inventarul este acum mai mare, deoarece obiectele pot fi suprapuse.

Update-ul Foundation este acum disponibil, așa că spor la joc dacă nu v-ați recuperat banii de pe Stem cu luni în urmă.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. Poate daca erau sanse mai mare sa te intalnesti cu un alt player , s-ar fi format o comunitate care sa tina jocul viu . Dupa mine jocul e 98% pierdere de timp .

  2. Problema nu e ca sunt sanse mici sa se intalneasca. E ca nu se pot intalni. Lumile nu sunt sincronizate si nu pot fi prezenti doi jucatori in acelasi loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button