Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

No Man’s Sky: Gameplay nou

/
/
/

Seara trecuta s-a desfasurat evenimentul Playstation Experience 2015, in care au fost prezentate o varietate de jocuri noi sau au fost aratate secvente aditionale din titluri mult-asteptate. Unul din acele jocuri a fost No Man’s Sky.

In acest clip de gameplay au fost detaliate lucruri precum generarea vietatilor de la suprafata planetelor din No Man’s Sky.

Acestea sunt asamblate atunci cand jucatorul intra in atmosfera unei planete noi, nu sunt facute din timp, dar dupa ce sunt create vor ramane pe acea planeta si vor continua sa creasca. Asa ca atunci cand revii intr-un loc dupa mult timp, vei putea observa ca acele creaturi care erau inainte pui acum sunt foarte mari. Este ca un fel de Spore, dar aplicat ceva mai bine.

No Man’s Sky este inca departe de lansare, fiind un proiect mare si dezvoltat de un studiou mic, nu il veti vedea mai devreme de luna iunie 2016. Atunci va sosi atat pentru PC, cat si pentru Playstation 4.

[PC Gamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar