MORE

No Man’s Sky confirmat pentru PC!

No Man’s Sky este unul dintre jocurile prezentate la E3 care ne-a captat atentia. Bine, poate doar redactorului acestuia, dar este discutabil si in functie de preferentie. Cert este ca suntem increzatori in acest nou IP, care pana recent nu a fost aratat decat pe Playstation, Ei bine, se pare ca Hello Games iubesc pana la urma si PC-ul, No Man’s Sky pentru PC fiind confirmat. Anunt care a intarit zvonurile ce spuneau ca jocul va ajunge pe PC, inca de la conferinta de anul trecut de la E3.

Sean Murray, in timpul conferintei despre PC de la E3, a afirmat ca jocul va sosi in acelasi timp pe Playstation 4 si pe PC.

Ce inseamna asta?  Ei bine, daca jocul este atat de complex pe cat sustine Murray si ofera o lume atat de vasta, este posibil ca el sa se transforme in urmatorul Minecraft. Atat timp cat nu este un asa numit „One trick ponny” – care face doar un singur lucru bine si la restul este dezastru. Daca lasa frau creativitatii si copiaza doar lucrurile bune de la Minecraft si adauga elemente noi, No Man’s Sky poate face ravagii in randul gamerilor. Dar asta este doar o teorie.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button