Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

No Man’s Sky are o data de lansare

/
/
/

Hello Games a dezvaluit data de lansare pentru No Man’s Sky, jocul care de cand a fost dezvaluit a captivat atentia publicului intr-un fel cum nu te-ai astepta de la un joc facut de un studiou mic.

No Man’s Sky va fi lansat in iunie 2016, tocmai la vara, pentru PC si Playstation 4. Stiu, pare foarte mult timp, dar trebuie luat in considerare faptul ca No Man’s Sky este un joc foarte mare, foarte ambitios, iar Hello Games nu a prea facut pana acum lucruri atat de complexe.

In cazul in care ati reusit cumva sa ratati fenomenul, No Man’s Sky este un joc la care explorati o galaxie generata procedural, cu un numar excesiv de mare de stele si planete. In esenta, acelasi concept ca stagiul spatial al lui Spore, si la fel ca la acesta, fiecare planeta va avea o fauna si o flora generata aleator, cu tot soiul de animale carora le poti da un nume.

No Man’s Sky poate fi jucat in singleplayer sau multiplayer, desi sansele sa dai accidental peste un alt jucator sunt minime, avand in vedere cat de mare este universul, si ca fiecare om va avea un alt punct de inceput.

Desigur, lansarea lui No Man’s Sky va veni la ceva timp dupa ce Elite Dangerous primeste abilitatea de a ateriza pe planete, si spre deosebire de jocul celor de la Hello Games, stim ca Elite chiar are gameplay. De asemenea, tot anul viitor va fi lansat si universul persistent al lui Star Citizen.

[DSO Gaming]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar