GamingPC&ConsolesȘtiri IT

No Man’s Sky a atins ieri 40.000 jucători conectați simultan pe Steam

Ce s-a întâmplat ieri a fost un fenomen destul de ciudat. No Man’s Sky s-a așezat în topul listei celor mai vândute titluri de pe Steam, la un preț de 60 de dolari. A fost un fenomen similar cu cel de la lansarea jocului din 2016 – deși No Man’s Sky a primit ulterior o reducere de 50% și, spre deosebire de 2016, de această dată jucătorii se puteau vedea reciproc în joc.

La cel mai înalt nivel al său pe ziua de ieri, No Man’s Sky a avut 41.861 de jucători conectați simultan pe Steam. Desigur, acest număr este departe de maximul atins după lansarea din 2016, care a văzut peste 200.000 de utilizatori conectați simultan. Totuși este de două ori mai mult decât a avut jocul la actualizarea anterioară, Atlas Rises, care a fost lansată în 2017, și care a atras în jur de 20.000 de jucători conectați simultan, conform Steam Charts.

Având în vedere că No Man’s Sky se vinde bine în această săptămână, este imposibil să spunem câți dintre acești jucători îl încearcă pentru prima dată și câți se întorc după o pauză pentru a verifica noile caracteristici. Și, bineînțeles, mai sunt și aceia care l-au jucat cu regularitate în tot acest timp. În acest moment, No Man’s Sky este al zecelea joc cel mai jucat de pe Steam.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button