GamingRSS PaginaDeMedia

Nioh: The Complete Edition poate fi descărcat gratuit

Chiar dacă am mixed feelings în ceea ce privește Nioh, nu mic mi-a fost entuziasmul atunci când am aflat că jocul, în varianta Complete Edition, poate fi descărcat gratuit. Mulți, printre care și eu, l-am numit o clonă ieftină de Dark Souls, din moment ce majoritatea mecanicilor acestuia m-au lăsat rece, fiind mai degrabă o încercare occidentală de a replica un succes răsunător de care se bucură tovarășii noștri orientali de la From Software.

Chiar și așa, Nioh nu este genul de joc peste care să treci 100% nepăsător. Îmi place să cred că Nioh are cel puțin o premisă interesantă, care foaaarte vag îmi aduce aminte de Shogun al lui James Clavell, însă calitatea execuției este un aspect care atrage după sine puncte de vedere diferite, iar asta nu este ceva greșit. Însă destul cu abureala.

De unde poți să faci rost gratuit de Nioh: The Complete Edition?

Dacă vrei să faci pe outsiderul care naufgragiază în Japonia samurailor și care trebuie să se lupte inclusiv cu ființele supranaturale specifice folclorului, să știi că Nioh poate fi descărcat de pe Epic Games Store. Acesta vine în formatul The Complete Edition, iar asta înseamnă că vei primi expansion-ul Dragons of the North (o regiune misterioasă gata să fie explorată), campaniile Defiant Honor și Bloodshed’s End care aduc povești noi în lumea jocului, dar și un bonus exclusiv sub forma unui Fujin Helmet care poate fi obținut din meniul Boons de la shrine-urile prezente în Nioh.

În plus, această portare pentru PC se bucură de suport pentru controller, pentru rezoluție 4K UHD șiiiiii cross-play cu playerii de pe Steam.

În plus…

Dacă tot vorbim despre jocurile gratis de pe Epic Games Store, vă reamintesc de Sheltered, ale cărui componente de survival și management sunt tranpuse într-o lume postapocaliptică. Tu va trebui să îți protejezi familia și să te asiguri că abilitățile și atributele membrilor acestora sunt bine gestionate – poți să îi personalizezi în întregime, pornind de la nume și fizic – pe măsură ce adăpostul vostru devine din ce în ce mai puțin sigur.

Există și o mecanică interesantă, care mă duce cu gândul la stresul din Darkest Dungeon. În Sheltered, personajele vor fi influențate de traumele personale, care le vor influența atributele și eficacitatea abilităților, fapt care contribuie la consolidarea tentei de survival RPG.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button