PC&Consoles

Nioh sau Dark Souls cu samurai are acum un trailer nou si un beta

Demon Souls a fost primul joc care a deschis apetitul pentru RPG-uri brutal de grele, dar „corecte” din punct de vedere al gameplay-ului. De aici au trecut la Dark Souls si o serie de clone au inceput sa apara care incercau sa atenteze la coroana regelui RPG-urilor inuman de grele.

Cu toate ca Nioh pare o clona de Dark Souls, dupa cateva ore petrecute cu acest titlu se poate spune ca are mai multe lucruri in comun cu Lords of the Fallen, cu toate ca pastreaza natura neiertatoare a titlului celor de la From Software. Nioh

Din pacate, studioul care a facut Dark Souls o legenda, From Software, au anuntat ca doresc sa se indeparteze de productia Dark Souls, demo-ul Nioh fiind ceva care sa umple golul lasat in urma jocului. De mentionat si reamintit ca Nioh este mult mai iertator cu jucatorul, imprumutand mecanici de ici si colo, precum focus atack, din Ninja Gaiden pentru cine isi mai aminteste jocul, pana la fanii care se plangeau in timpul demo-ului ca acesta trebuie nerfat. Cu alte cuvinte, Nioh are deja o comunitate de jucatori activi, cu toate ca nu a fost lansat inca.

Koei Tecmo a luat aminte la aceste plangeri si a inceput sa stranga deja suruburi pe la Nioh, pregatind chiar un demo Beta in August exclusiv pentru PS4 si aruncand cu ocazia E3-ului in strada un trailer nou nout, care imi aduce minte cam ca de „gingas” mori in acest joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button