PC&Consoles

Nioh nu are suport pentru mouse pe PC

La începutul acestui an, Koei Tecmo a lansat un joc de acțiune numit Nioh. A fost destul de bine primit la vremea sa, având un personaj principal care semăna suspicios de mult cu Geralt of Rivia și o cromatică similar de întunecată cu cea a seriei Dark Souls.

Săptămâna viitoare jocul va sosi pe PC, prin Steam, iar cei care au obținut variante înainte de lansare raportează că există o oarecare problemă la modul în care se comportă Nioh. Problema n-ar fi că jocul nu merge, sau că performanța ar fi oribilă, deși probabil vor fi ceva dificultăți și pe acest segment, ci că nu există suport pentru mouse.

Nioh va funcționa pe tastatură, va funcționa pe un gamepad, dar dacă vreți să dirijați acțiunea folosind un mouse, nu pare că veți avea această opțiune. Asta dacă nu cumva Koei Tecmo va lansa un patch care să adreseze problema. Nu este clar dacă va face asta, sau cum va face asta, din moment ce vorbim de un producător de jocuri din Japonia.

La urma urmei, mai țineți minte când Capcom făcea asta la ordinea zile în vremurile de altă dată. Deși, la unele jocuri avea oarecum sens, mouse-ul nu oferea vreun avantaj. Dar la un joc de acțiune 3D, cu o cameră ce poate fi manipulată direct de către jucător, ar fi al naibii de util. Industria din acea regiune tinde să nu înțeleagă prea bine cum funcționează un mouse, chiar și când este implementat, omițând butoane și chiar unele axe.

Nioh va fi lansat în ziua de 7 noiembrie.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Inseamna ca v-a fii inposibil de jucat pe PC fara controler……ca BERSERK and the Band of the Hawk….

  2. So what? La fel ca si DS, jocul nu a fost gandit/construit pentru tastatura (in mare masura, cel putin). Cum ar fi ca Bohemia sa faca Arma3 pentru console :)), dar multumesc de info, nici nu stiam ca il lanseaza pe PC..
    Off topic: Si voi ati omis niste litere pe ici, pe colo in articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button