PC&Consoles

Nioh: Complete Edition se va lansa pe Steam

Ce inițial s-a anunțat a fi un titlu exclusiv pentru PlayStation 4, va ajunge acum și pe PC. Koei Tecmo a anunțat acum puțin timp în urmă că jocul va ajunge pe Steam mai târziu anul acest sub forma Nioh: Complete Edition.

Spre deosebire de varianta originală de pe PlayStation 4, varianta de PC va include toate cele trei DLC-uri în momentul lansării: Dragon of the North, Defiant Honor și Bloodshed’s End. Team Ninja, studioul care se ocupă cu dezvoltarea jocului, a menționat că toate tehnicile ninjutsu și abilitățile magice onmyo, precum și cele șapte tipuri de arme vor fi disponibile de la începutul jocului, ceea ce ar trebui să ofere un avantaj în parcursul jocului.

O privire rapidă pe pagina de Steam a jocului ne dezvăluie deja o listă cu cerințele minime și recomandate pentru joc. Acestea însă ar putea fi modificate până în data lansării. Ce merită reținut, este nevoie de 100 GB spațiu liber pe disc pentru a instala jocul cu toate DLC-urile sale.

Un alt lucru care atrage atenția este anunțul conform căruia poate fi jucat în unul dintre cele două moduri principale de performanță. „Action Mode” ne oferă o experiență stabilă la 60 cadre pe secundă, dar dacă doriți o calitate a imaginii îmbunătățită, atunci puteți opta să jucați Nioh în rezoluție 4K pe modul „Movie Mode”. Aceste moduri sunt identice cu cele disponibile utilizatorilor de PlayStation 4 Pro, dar posesorii acestei console au primit și al treilea mod – Movie Mode (Variable Framerate) – care oferă același upgrade vizual ca în Movie Mode, dar cu un framerate care ocazional sare peste tradiționalul 30 cadre pe secundă.

Ca un ultim bonus, jucătorii de pe PC vor primi și Dharmachakra Kabuto, o cască care poate fi echipată în joc, obiect disponibil exclusiv pe această platformă. Nioh: Complete Edition urmează să se lanseze pe Steam în data de 7 noiembrie anul acesta.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button