PC&Consoles

Nintendo Switch: Preț și data de lansare

În cardul transmisiei din această dimineață, Nintendo a dezvăluit câteva detalii importante despre noua sa consolă, Switch.

Cele mai importante dintre ele sunt data de lansare și prețul. Consola Nintendo Switch va fi disponibilă în ziua de 3 martie 2017, la prețul de 300 de dolari în SUA și probabil 300 de euro sau mai mult în Europa. Prețul pentru UE nu a fost anunțat oficial, Nintendo recomandând să așteptăm să vedem cu cât vor vinde magazinele locale consola.

Compania a mai dezvăluit și alte detalii interesante, cum ar fi opțiunea de-a cumpăra un model la care cele două părți ale controller-ului, numit Joy Con, au culori diferite și faptul că de această dată Nintendo nu a mai ignorat producătorii terți de jocuri. Consola Switch va fi suportată din start de companii precum Bethesda, Electronic Arts și foarte multe studiouri japoneze de prestigiu. Jocuri noi Mario și Zelda vor fi de asemenea disponibile. A fost oferit și un detaliu important despre autonomia sa, consola va funcționa între 2 și 6 ore pe baterie, în funcție de joc.

Switch va avea un serviciu de multiplayer care va fi contra cost, la fel ca pe celelalte două console, dar oferă opțiunea de trial.

Varianta la cutie a consolei va include unitatea centrală, dock-ul, cele două piese ale Joy Con-ului, dock-ul pentru Joy Con, cureaua de mână pentru Joy Con, cablul HDMI și încărcătorul.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button