PC&ConsolesGaming

Ce schimbări aduce noul model de Nintendo Switch care va fi lansat în 2021?

Încă de anul trecut au început să circule zvonuri care spun că 2021 va găzdui lansarea unui nou model de Nintendo Switch. Informațiile au fost totuși limitate, dar astăzi am aflat și ce ecran vă avea noua variantă a consolei portabile și am primit și o confirmare că aceasta va suporta output la rezoluție 4K.

Primul raport a venit de la Bloomberg și vorbea despre cum Nintendo încearcă să înghesuie mai multă putere în consola portabilă pentru a-i permite să ruleze jocuri la rezoluție 4K. Noile informații au confirmat asta, plus ne-au dezvăluit ce ecran va avea modelul de Nintendo Switch ce urmează să fie lansat până în Crăciun. Așadar, vorbim despre un ecran OLED produs de Samsung care va avea o diagonală de 7″ și o rezoluție 720p.

Chiar avem nevoie de un Nintendo Switch cu suport 4K?

Chiar dacă rezoluția mică pare puțin cam dezamăgitoare, cea mai importantă schimbare adusă de noua versiune de Nintendo Switch este abilitatea de output la rezoluție 4K. Asta va duce la o schimbare enormă de rezoluție între modurile docked și handheld.

Raportul celor de la Bloomberg susține că producția noilor ecrane va începe în Iunie, urmând ca asamblarea noilor console să înceapă undeva în Iulie. Asta înseamnă că versiunea nouă de Nintendo Switch va putea respecta data de lansare vehiculată, adică înainte de sărbătorile de iarnă. Totuși sunt de părere că Nintendo trebuia să se concentreze mai mult pe numărul de cadre pe secunde și îmbunătățirea manetelor, în loc să viseze la rezoluții mari pe care le vor atinge tot prin upscaling.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button