GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Producția de Nintendo Switch începe să fie afectată de criza de componente

Suntem departe de a ne fi revenit de pe urma crizei de semiconductori. Am văzut cât de neplăcute pot fi efectele pe piața plăcilor video, a procesoarelor, dar și a consolelor, unde jucăria celor de la Nintendo este cel mai nou membru al familiei de sinistrați.

Nintendo intenționa să crească producția cu ajutorul noului model Switch OLED, în speranța că stocurile își vor reveni încetișor și că balanța cerinței de pe piață va fi echilibrată. Din păcate, estimările producătorului se apleacă înspre expresia „socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”, iar asta se va reflecta în totalul unităților vândute până la finalul anului fiscal.

Mai exact, anul fiscal se va încheia în martie 2022, iar până atunci Nintendo spera că va fi vândut un total de 30 de milioane de Switch-uri. Pandemia și criza de componente le-a dat însă planurile peste cap, iar compania se va confrunta cu o scădere de 20% a totalului de console care vor fi produse. Vorbim, deci, despre 24 de milioane de unități pe care gigantul va încerca să le vândă până în primăvara anului următor.

Nintendo sunt perfect conștienți de acest neajuns și continuă să se implice în cercetări și estimări pentru a găsi o posibliă soluție care să le permită să revină pe baricade.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button