GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Nintendo Switch va primi un controller wireless de SNES

Inca un accesoriu retro pentru o consola moderna

Noi documente de la Nintendo au detaliat un controller wireless de SNES ce urmeaza sa fie lansat pentru Switch. Accesoriul, inca neanuntat, a fost vazut astazi intr-o noua intrare FCC, necesara pentru lansarea in Statele Unite ale Americii.

Mare parte a documentatiei este confidentiala, totusi, putem vedea o diagrama cu partea din spate a controllerului. Important este numarul de model „HAC” care este folosit pentru componente si accesorii de Nintendo Switch.

Schita controller-ului in cauza

 

Si mai interesant pentru fani insa, este ceea ce sugereaza acest controller. Faptul ca Nintendo va incepe, in sfarsit, sa adauge jocuri de SNES in libraria virtuala Nintendo Online. Anul trecut, acestia au lansat un controller de NES pentru Switch si odata cu acesta a inceput lansarea jocurilor de NES in magazinul online. Asta ne confirma ce scop are lansarea controller-ului de SNES.

Nu avem inca o declaratie oficiala despre lansarea acestui nou accesoriu sau a vreunui joc de SNES, dar sunt sigur ca vom primi detaliile, mai devreme sau mai tarziu. Cu cat ne apropiem mai mult de Gamescom, cu atat avem din ce in ce mai multe leak-uri despre diferite jocuri si produse din lumea gaming-ului iar in cadrul evenimentului vom primi raspunsuri la majoritatea intrebarilor care au tot aparut.

Eurogamer

Articole asemanatoare

Back to top button