Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Nintendo Switch ar putea primi aplicație de YouTube

/
/
/
img

Se zvonește că Nintendo Switch ar putea primi în sfârșit aplicație pentru YouTube începând de săptămâna aceasta. 

La mai bine de un an de la lansarea ultimei console de la Nintendo, Switch-ul a reușit să adune o librărie destul de variată de jocuri, însă nu are acces la atât de multe aplicații precum Xbox sau PlayStation. Deocamdată, singura aplicație de streaming este Hulu (care din nefericire nu este disponibilă în România), însă Netflix este în discuții pentru a-și aduce serviciile și pentru utilizatorii de Switch.

Cu toate acestea, umblă vorba că YouTube ar putea să lanseze o aplicație săptămâna aceasta, pe 8 octombrie. Mai mulți utilizatori pe Twitter au declarat că o fereastră cu logo-ul YouTube și-a făcut apariția pe site-ul Nintendo, atunci când încerci să cauți alte jocuri.

Desigur, nu se știe cu siguranță dacă chiar vom primi Youtube pe Switch sau a fost doar o eroare. Din nefericire pentru cei care au Switch, aceasta va rămâne dedicat doar jocurilor, fără a avea nicio altă întrebuințare (cel puțin deocamdată). 

De menționat totuși că YouTube este una dintre cele mai cerute aplicații de către comunitate, urmată de Netflix.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar