GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaTech&IT

Nintendo Switch ar putea fi înlocuit anul viitor

Nintendo tot are tendința să țină la hardware-ul său. Nu prea îl înlocuiește doar pentru că urlă lumea că un Wii n-are suficientă putere. Sigur, au băgat Wii U sub covor rapid, dar asta era în mare parte pentru că nu era o consolă grozavă.

Switch-ul în schimb a avut ceva mai mult success, de aceea pare cam bizară decizia aparentă a companiei de a înlocui consola de anul viitor. Vestea nu vine direct de la Nintendo, ci de la Wall Street Journal, care a obținut informațiile de la diverși distribuitori care se ocupă cu aprovizionarea de hardware pentru companie.

Noul Switch nu este o schimbare radicală față de consola existentă, ci un upgrade direct, similar cu cel pe care l-am văzut cu XOX și PS5 Pro. Compatibilitatea cu jocurile existente este păstrată. Consola nouă ar trebui să aducă un ecran mai bun, similar cu ce se poate vedea în telefoanele contemporane, dispozitivul ar trebui să fie ceva mai subțire și mai eficient în ceea ce privește consumul de energie.

Încă nu este clar ce hardware nou va include noul Switch, dar probabil va fi vorba de noul model de chipset Tegra, Xavier. Printre altele, acest chipset dublează puterea grafică, ceea ce va permite dezvoltatorilor să își întindă aripile mai mult pe această platformă.

Nintendo nu pare să fi făcut o declarație oficială până în acest moment despre o nouă variantă posibilă de Switch.

[Kotaku]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button