GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Următorul Nintendo Switch sună foarte bine

Consola Nintendo Switch se află pe piață de doar doi ani de zile, dar un înlocuitor deja face rondul prin zvonurile de pe internet. Ce e drept, compania nu a intenționat ca Switch să fie o platformă definită de un singur dispozitiv, ci una mai longevivă cu multiple sistem.

Așa că posibilitatea unui Switch 2 nu este exclusă, ci chiar așteptată. Iar conform veștilor care zburdă acum prin presă, noua consolă va sosi chiar anul acesta. Noul sistem pare că va include 8GB de memorie video și stocare internă de 128GB, ambele îmbunătățiri considerabile față de generația anterioară.  Nu au fost menționate detalii despre procesorul folosit, dar poate că va fi un Tegra X2, sau măcar un X1 mai rapid.

În ceea ce privește capabilitățile sistemului, acum ar fi capabil să redea video în format 4K. Umblă vestea că ar mai exista și o variantă mai ieftină, numită Switch Lite, pregătită pentru anul acesta.

Nintendo deocamdată nu a emis un comunicat oficial despre ce va lansa anul acesta în ceea ce privește hardware-ul. Probabil vom avea un anunț în această privință mai aproape de la E3, sau la vreuna din transmisiile în direct ale companiei care se desfășoară pe parcursul anului.

[T3]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button