PC&Consoles

Nintendo scoate NES Classic din producție

Acum câteva luni, NES Classic zbura de pe rafturi. Bine, nu este tocmai corect. Acum câteva luni zburau rafturi cu oameni încercând să se omoare între ei pentru un NES Classic. Iar acum compania anunță că va fi scos din producție.

Intenția celor de la Nintendo n-a fost vreodată să facă din NES Classic un produs de termen lung, ci doar unul temporar, aniversar. Așa că nu mai intenționează să producă mai multe unități. Magazinele din SUA vor primi ultima livrare în curând, iar în restul lumii ar trebui să vă mulțumiți cu ce aveți deja, fiindcă nu va mai fi produs vreunul.

Nu este tocmai atipic pentru Nintendo să facă altceva, compania fiind celebră pentru modul în care mereu nu are suficient stoc atunci când există cerere, deși ai crede că o companie care se află în industrie de atât de mulți ani și-ar avea la punct lanțul de producție.

Cei care au pus deja mâna pe un NES Classic se pot aștepta ca prețul să crească simțitor în curând, așa că îl puteți vinde pe Ebay pe la sfârșitul anului la un preț dublu.

[Ars Technica]

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button