GAMING

Nintendo raspunde vag la rugamintile fanilor de a-l adauga pe Robin Williams in Zelda!

Nintendo raspunde la rugamintile fanilor de a-l adauga pe Robin Williams in Zelda, avand in vedere ca petitia mentionata si promovata pe posturi majore de televiziune, site-uri populare si forumuri, fiind amintita chiar si de un senator al Statelor Unite.

Petitia a fost organizata pe 11 august de catre Nick Shaedel, acesta argumentand ca amintirea lui Robin Williams, un mare gamer si un fan inrait Zelda ar trebui onorata in urmatorul titlu Zelda. Pana si fiica actorului, Zelda Williams  poarta numele printesei pe care Link o tot salveaza in joc. Din pacate, intr-o maniera tipica pentru Nintendo, raspunsul nu a fost unul direct, ci mai degraba impaciutor si…destul de vag:

„Robin Williams a fost iubit aici, la Nintendo. Oferim sincere condoleante intregii familii Williams, in mod special Zeldei Williams, cu care am lucrat de nenumarate ori. Apreciem suportul rasunator al comunitatii de gameri si am luat nota de rugamintile voastre de a-l onora pe Robin intr-un viitor joc. Totusi, nu vom discuta ceea ce este posibil in jocurile viitore in aceste timpuri dificile, dar vom onora amintirea lui Robin.”

Intrebam si noi acum: daca Blizzard au ales sa il includa pe regretatul actor in jocul lor, World of Warcraft, de ce nu si Nintendo, cu care actorul a avut o relatie mult mai stransa? Cei interesati sa semneze petitia o pot face AICI!

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close