GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Nintendo ofera upgrade gratuit la noul Switch, cumparatorilor noi

Poti face Switch-ul gratuit

Stii sentimentul pe care il ai atunci cand cumperi ceva nou, ca la scurt timp sa apara pe piata un model mai bun la acelasi pret? Aparent si cei de la Nintendo, astfel daca ai cumparat un Nintendo Switch dupa data de 17 Iulie, compania iti va permite sa-l schimbi cu modelul nou, atata timp cat iti platesti taxele de transport.

Jurnalistii de la Gizmodo au luat legatura cu Nintendo pentru o confirmare oficiala, dar acestia nu au reusit sa intre in contact nici telefonic si nici pe email, compania fiind vizibil asaltata de intrebari si cereri de schimbare in acest moment.

Oferta „ne-oficiala” a fost descoperita de un utilizator reddit care a contactat Nintendo cu speranta de a da la schimb consola Switch cumparata in ziua lansarii cu versiunea noua (nu Switch Lite-ul mai mic) care se bucura de durata de viata a bateriei mai buna, un procesor imbunatatit si chiar cateva imbunatatiri minore ale ecranului. Reprezentantul Nintendo le-a spus ca, din nefericire, numai persoanele care au achizitionat un Switch dupa data de 17 Iulie 2019 se incadreaza in aceasta „oferta” si ca upgrade-ul este gratuit, cu singura conditie fiind ca solicitantul sa acopere costul transportului.

De asemenea, YouTuber-ul SwitchCraft a facut publica in cadrul unui video, o inregistrare a apelului cu un reprezentant Nintendo care confirma abilitatea de a face upgrade de la o consola proaspat cumparata, la modelul nou.

Alti utilizatori reddit au vorbit despre succesul avut odata ce au contactat Nintendo support, atat in US cat si in Canada, dar de la acestia am aflat ca au avut nevoie de o dovada a achizitiei si ca vei primi inapoi consola veche daca aceasta nu indeplineste acest criteriu. Nintedo a mai spus utilizatorilor si ca orice salvari de jocuri vor fi pierdute permanent in proces. Chiar daca pentru unii pare un lucru rau, sa nu uitam de faptul ca in 2019, oricine are acces gratuit la un serviciu de cloud unde le poate salva pana vine noua consola. Si chiar daca nu mai primesti inapoi salvarile, The Legend of Zelda Breath of the Wild este un joc care merita jucat de mai multe ori.

Gizmodo

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button