PC&Consoles

Nintendo NX va fi lansat anul viitor

Nintendo a dezvaluit ca cea mai noua consola a companiei se apropie cu pasi repezi. Generatia urmatoare va incepe in luna martie 2017.

Anuntul nu a inclus detalii, venind ca parte din conferinta cu investitorii tinuta periodic de companie. Avand in vedere ca E3 este la nici doua luni de noi, ar avea sens ca Nintendo sa anunte atunci toate informatiile aferente, in cadrul traditionalei transmisii in direct. Dar se pare ca nu o va face. Asa ca poate Nintendo NX va fi detaliat la Tokyo Games Show, la toamna.

Cu aceasta ocazie a venit si vestea ca jocul The Legend of Zelda prezentat cu anuntul lui Wii U va intarzia pana in 2017, cand va fi lansat si pentru noua consola Nintendo NX. Mai mult de atat, Nintendo nu intentioneaza sa inlocuiasca de indata Wii U si 3DS cu noua consola, asa ca cele trei platforme vor coexista pentru o vreme.

Tot ce se poate spune clar pana acum despre Nintendo NX este ca va fi o platforma atipica, avand un controller ciudat si conectivitate cu un dispozitiv mobil care ar fi practic propria sa consola.

[Twitter]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button