MORE

Nintendo NX promite cel mai puternic hardware de pe piata de console

Cu toate ca discutam despre o companie legendara, care a revitalizat industria consolelor, Nintendo nu este chiar in topul preferintelor jucatorilor, asa cum a fost in cazul lui Nintendo Wii, iar WiiU nu este nici pe departe succesul rasunator pe care compania japoneza l-a preconizat. Astfel, toate privirile pica pe Nintendo NX, urmatoarea consola a celor de la Nintendo.

Conform indicilor initiali, o serie de Development Kits pentru Nintendo NX au inceput sa ajunga la dezvoltatori, asta daca este sa dam crezare lui  Takashi Mochizuki, care a postat un articol referitor la acest eveniment pe site-ul Wall Street Journal.

Conform postarii, consola va fi dotata cu cele mai „puternice procesoare”, pe langa asta se pare ca Nintendo nu a renuntat a ideea de un periferic aditional, un portabil, cel mai probabil o tableta, care, asa cum a fost si in cazul WiiU-ului, va servi si ca un controller. Iar cu revolutia realitatii virtuale, se stipuleaza si prezenta unei casti VR, dar inca nu este nimic sigur, avand in vedere ca discutam despre un zvon care inca nu a fost verificat.

In momentul de fata cei de la Nintendo par sa fie destul de realisti si recunosc ca hardware-ul actual de top nu este capabil sa furnizeze o experienta 60 FPS – Full HD si din acest motiv ei lucreaza indeaproape cu AMD la noi componente custom capabile sa ofere randamentul necesar.

Este foarte posibil ca NX sa isi faca aparitia la E3 anul viitor, dar mai avem pana atunci, asa ca mai au timp sa isi schimbe planurile.

[WSJ]

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button